PASCA

by admin

Selamat Pagi☀
Salam Mitreka!

Ing isuk iki, kita ana informasi kanggo PASCA 1, dadi tetep pantau terus yo rek!🤩

Tema sing diangkat ing PASCA 1 tahun iki yaiku *Dolanan Kanggo Panglipur nanging Kabudayan ora Nganti Luntur!*

Dolanan-dolanan sing diadake ing PASCA 1 yaiku *gobak sodor lan futsal kodew*⚽. Kanca kanca wis weruh kabeh kan dolanan iki😀

Bunderana ing kalendermu! amarga #PASCA1 bakal diadakake ing:

📆 10-12 Desember 2018
🏠 Lapangan Voli lan Lapangan Basket SMANSA

📲Kanggo informasi luwih lanjut, kanca-kanca isa _follow up_ ing:
Instagram: @pascamisa
Instagram: @osismisa
Twitter: @osismisa

Dadi, siapna maneh kanggo PASCA 1✨
Ayo seneng-seneng bareng supaya ora sumpek!😆

Selamat Pagi☀
Salam Mitreka!

You may also like

Leave a Comment